4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Küçükçekmece'de cinnet dehşeti

Küçükçekmece'de işsiz şahıs, havalimanı TAV güvenliğinde çalışan karısını çocuklarının gözleri önünde 16 yerinden bıçakladı. Genç kadın hayatını kaybederken, polise teslim olan eşi de tutuklandı. Çiftten ise geriye düğünlerinde çekilmiş mutlu görüntüleri kaldı. 

Olay, dün sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Sardunya Sokak Kübra Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'nda TAV güvenlik görevlisi olarak çalışan Serpil A. (30), yaşanan tartışmanın sonunda 12 yıllık eşi Salih A. (39) tarafından çocuklarının gözleri önünde 16 yerinden bıçaklandı. Kanlar içinde yerde kalan genç kadın hayatını kaybederken, olayın ardından Salih A. ise Küçükçekmece Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Mahkemeye sevk edilen Salih A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kızını kaybeden Sultan Yılmaz, damadının bir süredir işsiz olduğunu, kızının kocasından yıllardır baskı gördüğünü söyledi. Damadının boşanmak isteyen kızını tehdit ettiğini öne süren anne Sultan Yılmaz, "Kızım Serpil, küçük yaşta eşiyle kaçarak evlendi. Kızım evlendiği günden bu yana rahat yüzü görmedi. Kızımı eşinden boşanması konusunda defalarca uyardım. Ancak sonradan öğrendiğime göre kızım kocasının tehditlerinden korkarak evli kalmayı tercih etmiş" dedi. 

Kızının başından geçenleri anlatırken gözleri dolan Sultan Yılmaz, "Kızımın maaşına el koyan kocası, kızımı çocuklarının gözü önünde vahşice öldürdü. Hukuki olarak mücadelemiz tabi ki sürecek. Ancak psikolojik olarak bitmiş durumdayız" diye konuştu. 

Dehşet gecesine şahit olan Serpil A.'nın çocukları Gamze (10) ve Batuhan (11) da olayın şokunu üzerinden atamazken, kaybettikleri annelerinin arkasından gözyaşı döktü. Serpil-Salih A. çiftinden ise geriye düğünlerinde çekilmiş mutlu görüntüleri kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 18:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?