6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Küçükçekmece'de cip dehşeti

Küçükçekmece'de Güney yan yolda aşırı hız yapan cip, otomobile çarpıp yaklaşık 200 metre sürüklendi. Bariyerleri parçalayan ve ağaçları deviren cipte bulunan 3'ü kadın 4 kişi ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza saat 05.00 sıralarında D-100 Karayolu Güney yan yol Küçükçekmece mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 AST 25 plakalı cip süratle yan yol üzerinde ilerlerken karşı yönden gelen Ahmet Aydın yönetimindeki 34 ZN 1869 plakalı otomobile çarptı.

Otomobil kaldırıma çıkıp durabildi. Cip ise bariyerleri parçalayıp önce kaldırıma, ardından da boş alana çıktı. Ağaçları devirerek yaklaşık 200 metre sürüklenen Cip aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada cipte bulunan Burcu Giray ve beraberindeki 2 kadın ile cipin sürücüsü ağır yaralandı.

Otomobil sürücüsü Aydın'ın başında da sıyrıklar oluştu. Kazada yaralanan şahıslar Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası cip ve otomobil kullanılamaz hale geldi. Öte yandan kaza sırasında cipin tekerleğinin fırlaması sonucu Naci Alkışoğlu'nun kullandığı 34 TEE 06 plakalı taksi de zarar gördü.

Görgü tanıkları cipin çok hızlı olduğunu belirterek, "Karşı yönden gelen otomobile çarptıktan sonra metrelerce sürüklendi. Kaldırımdaki bariyerleri ve ağaçları devirdi'' derken, "Cipte bulunanların alkollü olduğunu sanıyoruz" iddiasında bulundu.

Kaza mahallinde incelemelerde bulunan polis kazaya ilişkin çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 09:11:02
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 09:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?