30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Küçükçekmece'de inanılmaz kurtuluş!

Küçükçekmece'de evinin yakınında arkadaşlarıyla oynayan 3 yaşındaki Hüseyin Gündüz, üstü açık olan 35 metrelik su kuyusuna düştü.

Beline bağlanan halatla kuyuya indirilen itfaiye eri, korku dolu gözlerle kurtarılmayı bekleyen küçük çocuğu uzun süren çalışmaların sonunda dışarı çıkardı.

Olayda şans eseri burnu bile kanamayan çocuk, yapılan kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, olay, saat 11.00 sıralarında Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde meydana geldi. 116 numaralı binada oturan Gündüz çiftinin 3 yaşındaki oğulları Hüseyin, arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamak için, evlerinin arkasındaki metruk binanın önüne gitti. Bir süre arkadaşlarıyla oynayan küçük çocuk, üstü açık olan kuyuyu fark edemeyerek bir anda içine düştü.

35 metrelik su kuyusunda korku dolu gözlerle kurtarılmayı bekleyen Hüseyin'in yardımına itfaiye ekipleri koştu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içerisinde yaklaşık yarım metre yüksekliğinde su bulunan kuyuya düşen küçük çocuğu kurtarmak için seferber oldu. Beline halat bağlanan bir itfaiye eri, Hüseyin'i kurtarmak için kuyuya indirildi. Kuyuya indirilen itfaiye eri, küçük çocuğu kucağına alarak dışarıya çıkardı. Olayda şans eseri burnu bile kanamayan küçük çocuğa ilk müdahale olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Olan bitenden habersiz, şaşkın ve korku dolu gözlerle etrafı izleyen küçük Hüseyin, yapılan kontrollerin ardından annesine teslim edildi. Çocuğuna kucağına alan anne Fatma Gündüz ise olayın şaşkınlığı ile çocuğuna sarılarak, evine gitti.

Öte yandan, çevredeki vatandaşlar kuyunun kapatılması için müracaatlarda bulunduklarını, ancak bir çözüm bulunamadığını savundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 13:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?