7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Küçükçekmece'de inanılmaz ölüm

Yol kenarında hiçbirşeyden haberi olmadan yürüyen bir vatandaş, kenarında yürüdüğü yolda meydana gelen bir trafik kazası ile hayatını kaybetti. Üstelik kazayı yapan araç adama çarpmamıştı bile.

Olay İstanbul'un Küçükçekmece semtinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden cipin sürücüsü aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği yerinden sökülerek sokakta yürüyen bir vatandaşın üzerine düştü.

Saat 10:00 sıralarında meydana gelen kaza edinilen bilgiye göre şöyle gelişti: 34 US 3524 plakalı cipin sürücüsü Fatma Sema Özçelik, Ebabil Caddesi üzerinden yokuş aşağı doğru ilerlediği sırada ilk önce park halindeki bir otomobile çarptı. Ardından direksiyon hakimiyetini kaybeden Özçelik, kaldırıma çıkarak buradaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği yerinden sökülerek, sokaktan yaya olarak geçmekte olan 53 yaşındaki Ziyaettin Bulut'un üzerine düştü. Bu sırada, Özçelik idaresindeki cip bir apartman bahçesinin duvarına ve başka bir araca daha çarptıktan sonra durabildi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazada ağır yaralanan Bulut'a ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bulut tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cipin sürücüsü Fatma Sema Özçelik ise gözaltına alınarak Küçükçekmece Polis Merkezi'ne götürüldü. 

...
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2012 Pazartesi 15:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hikmet ebren IP: 88.238.161.xxx Tarih : 9.07.2012 20:38:30

Haberinize konu olan Rahmetli Ziyaettin Bulut  akrabamdır. Haberiniz için teşürederim ilgilenmiş olmanızdan ötürü; lakin kazaya sebebiyet veren bayan çıkarıldığı makemden serbest kalmış ve evinde istirahat ediyor şuan benim Mersinden, Adanadan, Bitlisten ve Batman dan yüzlerce akrabam yollarda cenazeye yetişme derdindeler ve hepsi perişan oldular merhumun çocukları eşi  fenalaşarak hastanelere kaldırıldılar. Ateş düştüğü yeri yakar deyimini kullanmak zorunda kalıyorum ülkemizin adalet sistemi bu kadar aciz olamaz bence siz değerli medya insanlarının bu konu hakkında da haber yapmanızı istirham ediyorum .