2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Küçükçekmece'de maganda dehşeti

Sabah saatlerinde işine gitmek için arabasına binen Sabah Muhabiri Ercan Sarıkaya, garajının önünü kapatan araç sahibinden yol isteyince kalbinden bıçaklandı. Küçükçekmece Söğütlüçeşme Semti'nde meydana gelen olayda kalbinden yaralanan Ercan Sarıkaya, özel bir araçla hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. 

Sabah Gazetesi Muhabiri Ercan Sarıkaya, Küçükçekmece Sögütlüçeşme Semtinde bulunan evinden sabah saatlerinde işine gitmek üzere arabasına bindi. Garajının önünü kapatan ve Ebubekir Tanrıkulu'na (56) ait olduğu belirlenen bir araç yüzünden garajdan çıkamayan Sarıkaya, araç sahibinden aracını çekmesini isteyince Tanrıkulu tarafından kalbinden bıçaklandı. Ercan Sarıkaya'nın yanında bulunan eşi Derya Sarıkaya ise kolundan yaralandı. 

Olay sonrası özel bir araçla Rumeli Hospital'a kaldırılarak tedavi ameliyata alındı. Gözaltına alınan Ebubekir Tanrıkulu ise Kanarya Karalolu'na götürüldü. Ağır bir ameliyat geçiren ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen Sarıkaya'nın durumu hakkında açıklama yapan Dr. Üzeyir Tuncer, "Ercan Sarıkaya bize sabah saatlerinde kalbinden bıçaklanmış şeklinde geldi. Tam kalbine giden damarda da kesik vardı. Kalbine de bıçak darbesi almıştı. Arkadaşlarımız da ameliyatla müdahele de bulundu. Ameliyat çok başarılı geçti. Bize geldiğinde tansiyonu sıfır olan hastanın şu anda tansiyonu normale döndü. Hayati tehlikeyi atlatmış durumda yoğun bakımda tutuyoruz. Yaklaşık 15 dakika sonra gelseydi hastayı kaybedebilirdik" şeklinde konuştu. 

Olaydan sonra gözaltına alınan Ebubekir Tanrıkulu Kanarya Karakolu'na götürüldü, Tanrıkulu ifadesinin ardından adliyeye sevkedilecek.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2006 Cumartesi 13:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?