4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Küçükçekmece'de Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Küçükçekmece Yeni Nikâh Sarayı’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Kutlama programına, İlçe Kaymakamı H. Osman Ebiloğlu, ,Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Çiftçi, İlçe Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Eski İlçe Garnizon Komutanı Ali Güngör Öngören, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve halk katıldı.



Belediye Başkanı Aziz Yeniay programda yaptığı konuşmada,“Sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nın Küçükçekmecelilere huzur ve mutluluk getirmesini” diledi.



Ebiloğlu ve Yeniay’dan Yetiştirme Yurduna Anlamlı Ziyaret…



Protokol heyeti bayramlaşma programı sonrasında, Halkalı Erkek Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek orda bulunan gençlerle sohbet edip dersleri ve sosyal hayatları sürecinde onlar için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi. Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile İlçe Kaymakamı H.Osman Ebiloğlu gençlere geleneklerimizde olduğu gibi bayramlaşarak bayram harçlıklarını takdim ettiler ve sevgiyle uğurlandılar.



Kadın Sığınma Evin’de Bayramlaşma Sevinci…



Yetiştirme yurdu ziyareti ardından, protokol heyeti Kadın Sığınma Evi’ne giderek oradaki konuklarla bayramlaştı. Belediye Başkanı Aziz Yeniay kendisini bekleyen küçüklere ve annelerine hediyeler vererek yüzlerinde silinmeyecek küçük tebessümler bırakarak, bayramlaşma ziyaretini tamamladı.

Küçükçekmece Belediyesi
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 21:31:34
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 21:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?