4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Küçükçekmece'de yangın

İstanbul Küçükçekmece'de ayakkabı ve mobilya imalathanesi olarak kullanılan 3 katlı binada çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre, Küçükçekme Altınşehir Meydanı'nda yaklaşık bin metrekarelik alanda bulunan 3 katlı mobilya ve ayakkabı imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda binanın her tarafını saran alevler, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İmalethanelerde çalışan işçiler tahliye edilirken, yangına Başakşehir, Küçükçekmece, Avcılar, Bağcılar ve Kocasinan itfaiye ekipleri ve çok sayıda vatandaş müdahele etti. Alevlerin binayı sarması nedeniyle güçlükle söndürme çalışması yapan itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında söndürdü. Ayakkabı ve koltuk imalethanelerinin bulunduğu binanın ikinci ve üçüncü katları kullanılamaz hale geldi. Yangından son anda kurutulan iş yeri çalışanları, "Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. İçeride kalan işçi yok. Çok korktuk. Alevler bir anda etrafı sardı" diye konuştu. Öte yandan, imalethane yetkililerinden birinin, gazetecilerin, "İçeri de kalan var mı" şeklindeki sorusuna, "İçeride kalan olsa ne olur, iş yeri yanmış" şeklinde cevap vermesi dikkat çekti. 

İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürürken, bölgeye çok sayıda polis ekibi de gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 09:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?