4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Küçükçekmeceli işçilerin imza günü

Küçükçekmece Belediyesi işçileri için beklenen imza bu akşam atılıyor. 

Küçükçekmece Belediyesi ile DİSK/Genel İş Sendikası arasında varılan anlaşma uyarınca işçilere yıllık %12 zam verilecek. Kamu işçileri tarafından memnuniyetle karşılanan bu uzlaşma Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile DİSK/Genel İş Sendikası Genel Başkanı Erol Ekici tarafından atılacak imzalarla resmiyet kazanacak.



Beklenen imza bu akşam saat 17.00’de



18.08.2008 tarihinde Küçükçekmece Belediyesi ve DİSK/Genel İş Sendikası arasında varılan anlaşma ile kamu işçilerinin mevcut haklarına ilk yıl için %12 ve için yıl için yine aynı oranda zam verilmesi kararlaştırıldı. İşçilerin diğer sosyal kazanımlarına da %12 oranında zam yapılması konusunda da taraflar uzlaşmaya vardı. Anlaşma bu akşam saat 17.00’de Küçükçekmece Belediye Meclis Salonu’nda atılacak imza ile kesinlik kazanacak.



DİSK Yönetimi imza törenine tam kadro katılıyor.



Anlaşmaya Küçükçekmece Belediyesi adına Başkan Aziz Yeniay imza atarken; DİSK cephesini Genel Başkan Erol Ekici, Toplu İş Sözleşme Daire Başkanı İsmail Özhamarat, Şube Başkanı Hakkı Karabulut, Şube Sekreteri Gencay Fadır, Mali Sekreter Hüseyin Bilmiş ve işçi temsilcileri de törende hazır bulunacak.

Küçükçekmece Belediyesi
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 09:25:03
Güncelleme :29 Ağustos 2008 Cuma 09:29:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?