7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Küçükköy'de korkunç iddia

Gaziosmanpaşa'da bir ailenin, yeni doğan çocuklarını kız diye gömdükleri yönünde polise yapılan ihbar tüyler ürpertti. Zan altında kalan aile, "Erkekti, ölü doğdu diye gömdük" şeklinde ifade verirken, açılan mezardan erkek bebek cesedi çıktı.

Alınan bilgiye göre; polisi arayan kimliği belirsiz bir kişi, Küçükköy'de yaşayan M.Ş. ve H.Ş. çiftinin 2 kız çocuk sahibi olduğunu ve dünyaya gelen üçüncü çocukları da kız doğunca aile büyükleri tarafından Habipler Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildiğini öne sürdü. İhbar üzerine polis ekipleri çiftin ifadelerine başvurdu. İlk etapta doğumu kabul etmediği iddia edilen baba M.Ş.'nin, daha sonraki ifadesinde eşinin evde doğum yaptığını belirterek, "Bebek erkekti, ölü doğdu diye gömdük" dediği öne sürüldü.

Soruşturma kapsamında sabah saatlerinde Habipler Yayla Mezarlığı'ndaki küçük kabir savcı nezaretinde açıldı. Mezarın açılmasının ardından cesedin bir erkek bebeğe ait olduğu anlaşıldı. Mezardan erkek bebek çıkması ailenin iddialarını doğrularken, ceset ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 19:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?