4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kumar operasyonu: 14 gözaltı

Maltepe'de kumar oynatılan bir eve baskın düzenleyen polis, 13'ü kadın toplam 14 kişiyi gözaltına aldı. Baston ile yürüyen yaşlı kadın gazetecilere küfürler savururken, yaşını soran gazetecilere de "5 yaşındayım" cevabını verdi. 

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ekipleri yaptıkları istihbari çalışma sonucu kumar oynatıldığı tespit edilen bir daireye baskın düzenledi. İdealtepe Mahallesi Üçel sokak 7/8 numaraları eve baskın düzenleyen ekipler, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Yaşları 60'ın üzerinde olan 13 kadın kumar oynarken suçüstü yakalandı. Kumar oynattıkları ve oynadıkları iddiası ile 13'ü bayan toplam 14 kişi gözaltına alındı.

KAMERALARI GÖREN BAYANLAR KÜFÜR SAVURDU 

Gözaltına alınan bayanlar kameraları görmeleri üzerine binadan çıkmak istemediler. Çekim yapan gazetecilerin soruları üzerine küfür ve beddua eden yaşlı kadınların bazıları ise yüzlerini gizlemeye çalıştılar. Kumar oynayan N.A., G.S, N.A.E, H.Y., Ş.T., G.K, S.U, K.S.Y., S.G., A.N., Ş.E., N.N., S.Ö. ve ev sahibi A.Ö gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne getirildiler.

BASTONLA ZOR YÜRÜDÜ 

Yapılan baskında kumar oynarken yakalanan Ş.T. isimli yaşlı kadın bastonla zor yürürken, polis aracına bindirilişi sırasında çekim yapan gazetecilere küfür etti. Yaşını soran gazetecilere "5 yaşındayım" şeklinde cevap veren yaşlı kadın yüzünü örtmeye çalıştı. Bu arada, polis aracına bindirilen bazı yaşlı kadınlar ise "Hasta, çekim yapmayın" diye kendilerini savunmaya çalıştılar. 

Yakalanan sanıklar sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, yaşlı kadınların daha önce de aynı suçtan gözaltına alındıkları belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:23:24
Güncelleme :13 Haziran 2008 Cuma 17:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?