4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kumarhaneye şok baskın

Şişli'de açıldığı akşam polis baskınına uğrayan kumarhane sahipleri ve oyuncular neye uğradıklarını şaşırdı. 8'i kadın 30 kişinin gözaltına alındığı baskında, 1 rulet masası, 9 black jack ve oyun kağıtları ile oyun pulları ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, bir kumarhanenin açılacağı ihbarını alan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, yapılan çalışmaların ardından adres tespiti yaptı. 

Ekipler daha sonra, Halaskargazi Caddesi 191 numaralı binanın 2. katında açılan kumarhaneye gece saat 01.00 sıralarında şok bir baskın düzenledi. Açıldığı akşam polis baskınına uğrayan kumarhane sahipleri ve oyuncular neye uğradıklarını şaşırdı. Baskında içlerinde çalışanların da bulunduğu 8'i kadın 30 kişi gözaltına alındı. Kumarhanede yapılan aramalarda 1 rulet masası, 9 black jack, oyun kağıtları ve oyun pulları ele geçirildi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu'na götürülerek gözaltına alınan şahıslar haklarında cezai işlem yapıldı. Kumarhane sahiplerinin ise mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 09:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?