4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kurban klasiği bozulmadı!

Kurban Bayramlarında yaşanan manzaralar, bu bayramda da değişmezken, bazı aileler küçük yaştaki çocuklarının gözü önünde kurban kesimi yaptı.

Kurban satış yerlerinden kurbanlarını alan vatandaşlar, belediyelerin belirlediği kesim yerlerine gitmek yerine, kurban satış yerlerinde kesim yaptı. Hijyenden uzak, tozlu ortamlarda yapılan kesim sırasında ilginç görüntüler oluştu.

Kurbanını alan bazı vatandaşlar kamyonlara bindirip götürürken, kamyon kiralayamayan bazı vatandaşlarda koyunları kucağında taşıdı. Bu yılda Kurban Bayramı'nda aileler yine çocuklarının gözü önünde kesim yapmaya devam etti.

Öte yandan, bazı vatandaşlar yasak olmasına rağmen kurban satış yerlerinde ve yeşil alanlarda yapılan kurban kesimine tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar kurban satış yerlerine yakın bir yerde kesim yaptığını belirtip kendisini savunurken, kimileri ise kimsenin belirlenen kurallara uymadığını belirterek, duruma tepki gösterdi. Yol kenarlarına atılan sakatatlar ise görüntü kirliğinin yanı sıra etrafa kötü koku yayılmasına neden oldu.

Kurban satış yerlerinde yaşanan yoğunluklar nedeniyle ise bazı bölgelerde trafik tamamen felç oldu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 12:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?