4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kurban satışları bugün de sürdü

Kurban Bayramı bitmeden önce kurbanlıkların tamamını satan satıcılar, yeniden İstanbul'un yolunu tuttu. Taleplerin fazla olması nedeniyle bayramın son gününde de sıkı pazarlıklar devam etti.

Aksaray ilinden minibüse yüklediği kurbanlık koyunları İstanbul'a getiren Ahmet Güler isimli kurban satıcısı, koyunları Dolapdere'de minibüste sergileyerek satışa sundu. Kurbanlık fiyatlarının bayramın son gününde düşeceğini düşünen vatandaşlar ise hayal kırıklığına uğradı.

Minibüs etrafında toplanan vatandaşlar kurbanlık koyunlar için sıkı pazarlıklar yaparken, fiyatları yüksek buldu. Pazarlıklar esnasında minibüsteki koyunların minibüsten atlaması ise satıcıya zor anlar yaşattı. Kaçan koyunları vatandaşların da yardımı ile yakalayıp yeniden minibüse bindiren Ahmet Güler, pazarlıklara devam etti.
Kurban satıcısı Ahmet Güler, talebin fazla olması nedeniyle İstanbul'a geldiğini belirterek, "Ben de dün akşam Aksaray'dan yola çıkarak buraya geldim. 'Seç, beğen, al' sloganıyla minibüsün arkasında satıyoruz. Bazı vatandaşlar fiyatı fazla, bazıları ise koyunları küçük buldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 16:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?