3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

'Kurt' çetesine darbe!

Pendik'te birçok vatandaşı Sibirya kurduyla korkutup gasp ettikleri iddia edilen 2 kişilik çeke çökertildi.

Çete elemanları, karakola götürülürken kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, vatandaşlardan zorla para toplayan 2 kişiyi gözaltına aldı. Pendik Bahçelievler Mahallesi'nde gözaltına alınan Hüseyin Uçan (29) ve Muhammet Ergin(29) isimli zanlıların, gasp yapacakları vatandaşları korkutmak için yanlarında Sibirya kurdu gezdirdikleri ortaya çıktı.

Geceleri ise oto hırsızlığı yaptıkları belirlenen şahısların, alarm sesi üzerine uyanan araç sahiplerini de Sibirya kurduyla korkuttukları belirlendi.

Sibirya kurduyla bir başka gasp olayına giderken suçüstü yakalanan çete elemanları, karakol girişinde kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı. Yakalanan şahıslar, 1 yaşındaki erkek Sibirya kurduyla birlikte asayiş büro amirliğine götürülürken, 2 zanlının daha önceden "oto hırsızlığı" ve "gasp" suçlarından sabıkalı oldukları ortaya çıktı.

Yavru Sibirya kurduyla vatandaşları korkutarak gasp eden şahıslar emniyete götürülürken, karakolun bahçe kapısına bağlanan Sibirya kurdunun sahiplerinin ardından karakola götürülmesini izleyişi dikkat çekti.

Karakoldaki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, bu sırada kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına hakaret edip saldırdı. Şahıslardan biri foto muhabirine tekme atarken, foto muhabiri de zanlıya tokat atarak karşılık verince ilginç görüntüler ortaya çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 18:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?