3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Kurtarılmasaydım tecavüz edecekti

Üniversiteli kızı 4 kişiye kaçırtan eski futbolcu, "Seninle zorla birlikte olmak istemiyorum. Yarın istesen de istemesen de seninle yatacağım" dedi. Polis genç kızı 36 saat sonra operasyonla kurtardı. T.B. adlı kız (17), "Polis gelmeseydi tecavüz edecekti" dedi.

BAYRAMPAŞA’da 25 Şubat’ta polise başvuran baba Y.B., bir özel üniversitenin Çocuk Gelişim Bölümü 1. sınıfında okuyan kızı T.B.’nin (17) akşam okuldan dönmediğini, hayatından endişe ettiğini söyledi.

Bu arada polise felçli bir kadından gelen, "4 kişi bir kızı 34 VP 2625 plakalı bir minibüse zorla bindirip götürdü" ihbarı yapıldı. Polisin çağırdığı baba, kızının aynı mahallede oturan, kırtasiye ve baharat toptancılığı yapan Levent B. tarafından daha önce rahatsız edildiğini söyledi. Araştırmada plakası verilen minibüs, Levent B.’nin evinin önünde bulundu. Evde kimse olmayınca Levent B.’nin gidebileceği Küçükçekmece bölgesinde bir eve sabaha karşı operasyon düzenlendi.

Bu gece rahatsın

Orduspor’da 2000 yılında bir süre futbol oynayan Levent B., kardeşi Yasin B. (17) ile Selçuk T. (20), Ercan U. (20), Hasan T. (20) gözaltına alındı. Kurtarılarak Asayiş Şube’ye getirilen T.B. olayı şöyle anlattı: "Beni zorla minibüse bindirirken bağırmamam için dövdüler. Beni Levent B.’nin yanına götürdüler. Bana ’Seninle zorla birlikte olmak istemiyorum. Bu gece seni rahat bırakıyorum. Ama yarın istesen de istemesen de seninle yatacağım’ dedi.

Sürekli ağladım. Eğer polis gelip kurtarmasaydı tecavüz edecekti" dedi. Zanlılar, adam kaçırma ve hürriyeti tahdit suçlamasıyla adliyeye çıkarılacak

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 07:22:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?