7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Kurtarma rezaleti

TEM Otoyolu Bağcılar mevkiinde, içinde alkol yüklü bir minibüs seyir halindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Minibüste bulunan 4 kişi ağır yaralındı. Araçta sıkışan yaralılar için yapılan kurtarma çalışmaları ise ilkelliği ile dikkat çekti.

Kaza saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ertuğrul Çetin'in kullandığı 34 VNR 99 plakalı minibüs, TEM Otoyolu Ankara istikametinde kontrolden çıkarak, aynı yönde ilerleyen 34 MVG 29 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Minibüste bulunan Ertuğrul Çetin çarpmanın etkisiyle araçtan yol fırladı. Yüksel Mollalar ile soyadı öğrenilemeyen Mete ve Alper adında 2 kişi araçta sıkıştı. Sıkışanları kurtarmak için vatandaşlar ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Kurtarma çalışmaları sırasında panik yaşandı.

Yaralılar araç içinde iken vatandaşların ilkel yöntemlerle müdahalesi itfaiye ve polisi zor durumda bıraktı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu kurtarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 07:25:02
Güncelleme :1 Ağustos 2010 Pazar 12:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?