7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

’Kurumsal milliyetçilikten kaçının’ çağrısı

Yatırımcı müdürlerin eşgüdüm ve işbirliği alanında karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdikleri toplantıda, muhtemel kopuklukları gidermek için hazırlık aşamasındaki projelere ilişkin her birimin düşüncelerini ifade edebileceği ortak sanal bir platformun oluşturulmasının gerekliliği üzerinde duruldu.

Toplantıda proje üreten müdürlüklerle uygulama müdürlükleri arasında uyum, işbirliği ve eşgüdüm sağlanmasının yolları ele alındı.

Projelerin hazırlık aşamasındayken diğer birimlerle paylaşılmasının önemi üzerinde önemle duran Prof. Dr. Ramazan Evren, müdürlere ’Kurumsal milliyetçilikten kaçının. Bir işi nasıl daha iyi yapabiliriz, buna bakalım’ dedi.

Konuşmasını ’Bilgi ortaktır, paylaşılması gerekir’ diyerek sürdüren Genel Sekreter Prof. Dr. Ramazan Evren, karşılıklı fikir alışverişinin projeleri daha da olgunlaştıracağını ve en önemlisi zaman ve kaynak israfını önleyeceğini belirterek birimler arasındaki uyum ve işbirliğinin kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi.

Araştırma Planlama Koordinasyon (APK) Daire Başkanlığı Araştırma Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıya 18 yatırımcı birim müdürü katıldı.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2004 Cuma 09:15:18
Güncelleme :24 Aralık 2004 Cuma 09:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?