3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

'Kuşhanzede' ünlüler anlatıyor

Ayşe Mine ve Perihan Savaş katıldıkları " Orada Neler Oluyor" programında Muzaffer Kuşhan hakkında inanılmaz açıklamalar yaptı.

AYŞE MİNE :

- Muzaffer Kuşhan. Hatta adı 'Alo Doktor'du. Hastalar telefonla arayıp bilgi alıyordu. Sanat dünyasından ilk giden isimlerden biri bendim.

-2,5-3 ayda 22 kilo verdim, Zaten benim için felaketin başlangıcı oldu "Alışıyorsunuz yaptıklarına, onsuz, onunla konuşmadan, ona gitmeden hayatınız devam edemiyor. Çünkü hemen kilo alıyorsunuz. Çok az yiyip aşırı hareket ediyorduk. Hiç bir şekilde yağ,tuz verilmiyordu. Hiç bir kontrolden geçirilmedim. Yeni doğum yapmıştım. Kilolarımı vermek için gittim. Hatta kitaplarında da resimlerim var. Benden izin almadan resimlerimi eczanelere vermişti."

-Bembeyaz olup, sokakta, her yerde bayılıyordum. Soruyordum, 'Birşey yok, tuzu çok kesme' diyordu. Başka doktora gitmeyi de akıl edemedim. Bizler bu konuda suçluyuz. Metabolizmam bozuldu, vücudumda isilikler sivilceler, ayağımda yaralar oldu.. Bir yerde Nazi kampı gibiydi. Çok sert davranıyordu. 'Uymayan gider' gibi davranıyordu. Belki kendi işi gereği..

- Ben artık serumsuz yaşayamaz hale geldim En hasarlısı benim. 3,5'a düşüyor. Koma haline girdiyorum ve hemen hastaneye kaldırıyorlar.

“MUZAFFER KUŞHAN KLİNİĞİNDEN SONRA PANİK ATAK OLDUM”

PERİHAN SAVAŞ: "Kızımın doğumunda çok kilo almıştım. Ben de Ayşe'nin zayıfladığını görünce gittim. 2 ayda 25 kilo verdim. Ben Şişli'deki muayenehanesine gittim. Allah'tan kampa girmedim. Fakat daha sonra ben de taşikardi, tansiyon yükselmesi, el ayak titremesi ve uyuşma olmaya başladı. 1,5 sene boyunca her gece annem beni hastaneye götürüyordu. Artık ağlıyordum, yemekler önüme geliyordu miğdem bulanıyordu, yiyemiyordum. 'Ölmek istiyorum' diyordum. O ızdırabı yaşamak çok zor çünkü. En sonunda teşhis kondu, ben kalp hastasıyım ve 6 tane kalp doktoru dolaştım. Nabzım 150. Teşhis konuldu ve panik atak, aşırı kilo vermekten dolayı. Sonuçta tedavi oldum uzunca bir müddet. 1,5 yıl sürekli ilaçlarla dolaştım. B1, B2 vitamin iğneleri yapıldı bana, kilo almam için. 6 kilo aldım ve biraz daha iyi oldum. Ama panik atak devam etti 1,5 yıl sonra bitti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 12:23:46
Güncelleme :13 Eylül 2008 Cumartesi 12:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?