4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kutlamalara giden polisler kaza yaptı

Özel motosikletle görev yerlerine giden 2 polis memuru kaza yaptı. Motosikletten düşerek yaklaşık 100 metre sürüklenen iki polisten biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Haliç Köprüsü istikametine gitmekte olan İsa Boğaz'ın (25) kullandığı motosiklet, önünde giden ve sürücüsünün kimliği henüz açıklanmayan 34 RS 610 plakalı cipe arkadan çarptı. Kaza sonucu, motosiklette bulunan polis memurları Boğaz ile arkasında oturan Hakan Topal yola fırladı. Kazada ağır yaralanan Topal ve Boğaz olay yerine gelen sağlık ekiplerince Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.



Topal, sağlık görevlilerinin burada yaptığı bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü Boğaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza yapan polislerin 29 Ekim töreninde görevli olduğu öğrenildi. Kazayı duyarak hastaneye akın eden meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.



Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcı Mustafa Köse ve Asayiş Şube Müdürü Tuğrul Pek hastaneye gelerek polis memurları hakkında bilgi aldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 10:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?