6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Kuyuda başsız kadın cesedi!

Maltepe'de, bir su kuyusunda çürümeye yüz tutmuş başı olmayan bir ceset bulundu. Bir kadına ait olduğu tahmin edilen cesedi tinercilerin polise haber verdiği belirtildi.

Cevizli Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerinde bulunan tinercilerin de mesken tuttuğu eski kum ocaklarının içerisindeki bir su kuyusunda çürümeye yüz tutmuş bir ceset bulundu. Tinerci gençler tarafından fark edilen ceset polise bildirildi. Bunun üzerine sabah saat 07.00 sıralarında olay yerine gelen polis inceleme yaptıktan sonra itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, ilk olarak vidanjör yardımıyla kuyudaki suyu boşalttı. Kum ocaklarında kalan gençler çalışmaları meraklı gözlerle izledi. Uzun süren çalışmaların ardından ceset kuyudan çıkarıldı. Cesedin kafasının olmadığı ve çürümeye yüz tuttuğu belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan itfaiyenin çalışmaları sırasında polis ekipleri, basın mensuplarının görüntü almaması için olay yerine poşet çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2010 Pazar 13:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?