30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kuyumcukentte Rüştü'lü açılış

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, bu sezon geçen yıla göre çok iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, "Bu yıl birlik ve bütünlüğü sağlamış durumdayız, alınacak saha sonuçlarıyla bu bütünlüğü birleştirirsek hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız" dedi.


İstanbul Kuyumcukent'teki bir kuyumcu mağazasının açılışına katılan Siyah-beyazlı file bekçisi Rüştü Reçber, mağazanın açılış kurdelesini mağaza sahipleriyle birlikte kesti. Daha sonra mağazayı gezen Rüştü, açılışa katılan vatandaşların sorularını cevapladı.


Milli kaleci Rüştü Reçber, "Sen Fenerbahçe'de futbol oynarken şampiyonluk yaşadın ve bu havayı biliyorsun, bu hava şu anda Beşiktaş'ta var mı ?" sorusu üzerine, "Bir yerde şampiyon olmak için herkesin, yani taraftarın, yöneticilerin, futbolcuların, derneklerin, hatta ve hatta medyanın bile bir bütün halinde hareket etmesi lazım. Biz bu sene bu havayı yakaladık. Geçen yıl bu havayı yakalayamamıştık. Geçen yıl kaybettiğimiz şampiyonluğun tek sebebi de buydu. Geçen yıl birlik ve bütünlüğü sağlayamamıştık.


Bu sene bu birlik ve bütünlüğü sağlamış durumdayız. Tabi ki alınacak saha sonuçlarıyla bu bütünlüğü birleştirirsek hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşarız" diye konuştu.


Sivasspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan kaleci Rüştü Reçber, "Sivas'a 3 puan için gideceğiz. Sivasspor maçında iyi futbol oynayıp sahadan galibiyetle ayrılacağız. Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak Sivas'a 3 puan için gidiyoruz. Fakat yenilen takım şampiyonluktan kopacak diye de bir şey yok" ifadelerini kullandı.


15 yıldır futbolun içinde olduğunu söyleyen tecrübeli kaleci, "Milli takımda hep vardım. Benim milli takımda olmam ve milli takımın da ne durumlara geldiği ortada. Bu da Türk halkı tarafından hep saygı ve sevgiyle karşılanmama neden oldu. Benim düşüncem insanların aklında güzel şeyler bırakmak. Benim yapmak istediğim bu ve bu yıl Beşiktaş ile şampiyonluk yaşarsam, Siyah-beyazlı taraftarların aklında da bu şekilde kalacağım" dedi.
Sohbet şeklinde geçen konuşmaların ardından mağaza sahibi Beşiktaşlı file bekçisi Rüştü Reçber'e saat hediye etti.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 19:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?