3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Laf atma kavgası: 1 ölü

Bakırköy'de kardeşi ve kız arkadaşı ile gezen bir genç, kendilerini taciz eden 3 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 

Edinilen bilgilere göre, olay, saat 13.00 sıralarında Bakırköy Sahili'nde meydana geldi. Gökhan Hançer(23), sahilde birlikte yürüdüğü kardeşi Gamze(19) ve kız arkadaşına laf attıkları gerekçesiyle 3 kişi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçağı çıkaran saldırganlardan biri, Hançer'i kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olay sonrası saldırganlar kaçarak uzaklaşırken, yaralı genç ise vatandaşlar tarafından Bakırköy Kızılay Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Gökhan Hançer burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Görgü şahidi bir vatandaş, Gökhan Hançer ve yanındaki kızların sözlü saldırıya uğradığını, büyüyen kavga sonucunda gencin saldırganlar tarafından bıçaklandığını söyledi. 

Gökhan Hançer'in kız arkadaşı ve kardeşinin ifadeleri doğrultusunda saldırganların eşgalini belirleyen polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Zanlıların Zeytinburnu'nda bir polikliniğe tedavi olmak için gittikleri ancak kimlikleri sorulunca kaçarak uzaklaştıkları öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 17:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?