3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Lahmacun kokusu canından etti

Taksim-Aksaray hattında çalışan dolmuşa binen Demircan Üstünkokan, aynı dolmuşta lahmacun yiyen 3 kişiyi, lahmacun kokusundan rahatsız olduğu gerekçesiyle uyardı. Şahıslar tarafından darp edilen ve kasığından bıçaklanan Üstünkokan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Zanlılardan biri kaçmayı başarırken, diğer 2 kişi ise polis tarafından gözaltına alındı. 

Edinilen ilgiye göre olay dün gece saat 23.00 sıralarında Taksim-Aksaray hattında çalışan bir taksi dolmuşta meydana geldi. Demircan Üstünkokan (36) isimli yolcu, aynı araçta seyahat etmekte olan 3 kişiyi, lahmacun koktukları gerekçesiyle uyardı. Takım elbiseli oldukları belirtilen ve yanlarında getirdikleri lahmacunları araç içinde yemeyi sürdüren şahıslar ile Üstünkokan arasında tartışma yaşandı. Kendilerine tepki gösteren Üstünkokan'a saldıran şahıslar, Üstünkokan'ı tekme tokat dolmuştan indirip, Tarlabaşı Bulvarı üzerinde darp etmeye başladı. Dolmuş sürücüsü ise durmayarak yoluna devam etti. Şahıslardan biri kendilerine direnen Üstünkokan'ı kasığından bıçakladı. Üstünkokan, kanlar içinde yere yığılırken, şahıslar olay yerinden kaçtı. Dolmuşta bulunanların ve şampiyonluğu kutlayan Galatasaraylı taraftarlar, olayı polise haber verdi. Polis ekipleri, kaçan zanlılardan 2'sini yakalarken, kasığından yaralanan Üstünkokan, taksi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı derecede kan kaybeden şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Bir görgü tanığı, yolcuların tepki göstermesine rağmen dolmuş sürücüsünün zanlıları dolmuşa ayakta aldığını ve onların da dolmuşta lahmacun yemeye başladıklarını belirterek, "Bütün yolcular bundan rahatsız oldu. Bıçaklanan arkadaş da tepki gösterdi. Şahıslar onu dolmuşta darp etmeye başladı ve sonrasında da aşağı indirdi. Dolmuş durmayarak, yoluna devam etti. Siyah takım elbiseli olan şahıs bıçağı sapladı. Daha sonra kaçmaya başladılar. Polis, 2 kişiyi yakaladı, ancak 1'i kaçtı" dedi. 

Öte yandan gözaltına alınan zanlılar, Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürülerek, sorgulandıktan sonra Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi. Polis, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2008 Pazar 10:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?