4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Levent'te kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Levent'te, bir otomobilin park halindeki taksilerin arasına dalması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kazanın mağduru taksiciler, lüks otomobili tekmelerken, polis tarafından güçlükle sakinleştirildi. 

Alınan bilgilere göre, bir otomobil, Beşiktaş Büyükdere Caddesi 4. Levent metro önünde park halinde bulunan 4 tane taksinin arasına daldı. Aşırı süratli olan lüks otomobilin çarptığı taksiler, tanınmaz hale gelirken, taksicilerden biri yola fırlayarak başka bir aracın altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri önce otomobilin altında kalan taksiciyi çıkartırken, kaldırımın kenarında yatan diğer taksiciyi hayata döndürmek için uzun süre uğraştı. Bu sırada sinirleri gergin olan taksiciler ise kazaya neden olan lüks otomobili tekmeledi. Şahıslar polis tarafından güçlükle kontrol edildi. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda yaralanan ve ölenlerin isim tespit çalışması sürerken, lüks otomobilin sürücüsü ise gözaltına alındı.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 09:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynep Kara IP: 85.96.47.xxx Tarih : 16.04.2008 20:03:30

bende oradaydım. Gerçekten bu kadar anlatılan şey sanki 1 saniyede oldu. Çok yüksek bi sesti. çok acı verici. Arkadaşlarının öldüğünü gören taksiciler sinir krizleri geçirdi. Ben hep oradayım. Servisim oradan kalkıyo. Bütün taksicileri tanıyorum. Ben taksi şöförü değil iki tane abimi kaybettim. TAKSİ CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN.