7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Liseli Cennet'in cesedi bulundu

HALİÇ'TEN ATLAYAN CENNET'İN CESEDİ BULUNDU

Haliç Köprüsü'nden atlayarak intihar eden lise öğrencisi Cennet Yükselici'nin (15) cesedi bulundu.

Dün öğle saatlerinde intihar eden Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi 3.sınıf öğrencisi Cennet'i arama çalışmalarına sabah erken saatlerinden itibaren devam edildi. Deniz Polisi'ne bağlı dalgıçlar, cesedin bulunması için denizin dibinde arama çalışması yaptı. Denizin dibinde görüş mesafesinin oldukça kısıtlı olması nedeniyle zor şartlar altında devam eden arama çalışmaları sonunda genç kızın cesedine ulaşıldı. Haliç Köprüsü'nün hemen altında suyun dibinde çamura saplandığı belirlenen ceset,

dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartılarak, Yükselici'nin ailesi tarafından teşhis edildi. Arama çalışmaları sırasında olay yerinde bulunan genç kızın yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Yükselici'nin amcası, cesedin bulunmasıyla birlikte gözyaşları içinde yakınlarını arayarak haber verdi.

Cennet'in çok başarılı bir öğrenci olduğunu ifade eden eniştesi İmam Öztoprak ise "Böyle bir şey yapmasına anlam veremiyorum. Bizim bildiğimiz hiçbir sıkıntısı yoktu. Şimdiki gençlerin yaptığı şeylere bir türlü aklım ermiyor. Neden böyle yaptı bir türlü anlayamıyorum. Sevdiği biri falan da yoktu, bizim bildiğimiz kadarıyla. Sabah evden çıkarken bir şey dememiş. Okuldan öğretmenleri aramış. Daha sonra ölüm haberi gelmiş" dedi.

Lisesi Cennet'in cesedi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HALİÇ'TEN ATLAYAN CENNET'İN CESEDİ BULUNDU
HALİÇ'TEN ATLAYAN CENNET'İN CESEDİ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 12:03:04
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 23:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?