7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Liseli kız okulun 3. katından düştü

KIZ ÖĞRENCİ OKUDUĞU LİSENİN 3. KATINDAN DÜŞTÜ

Üsküdar Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi'nde okuyan bir kız öğrenci, 3. kattan beton zemine düştü. Hastaneye kaldırılan öğrenci tedavi altına alınırken, bazı öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Üsküdar Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Şeyma Ö., 3. katın penceresinden aşağı düştü. Beton zemine çakılan öğrenci, yaralanırken, arkadaşları büyük korku ve panik yaşadı. Okula gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı öğrenci, daha sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yapmak için okula girerken, okulda görevli bir öğretmen ise basın mensuplarına, "Kazaydı" demekle yetindi. Basın mensuplarının okula girmesine ise izin verilmedi. Olayı haber alan öğrenci velileri de hemen okula koştu. Çocuklarını okuldan alan bazı veliler açıklama yapmaktan kaçındı. Okuldan çıkan bazı öğrenciler ise gözyaşlarına boğuldu. Çocuğunu almak için okula gelen bir veli, "Kızım annesini aramış, 'gelip beni okuldan alın' diye. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum' dedi. Kızını aldıktan sonra okuldan ayrılan öğrenci velisi, "İntihar etmiş. Kızımda kötü etkilenmiş" diye konuştu. Şeyma Ö'nün hastanedeki tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KIZ ÖĞRENCİ OKUDUĞU LİSENİN 3. KATINDAN DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 16:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?