3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Little Caesars Türkiye'ye çifte ödül

Tüm dünyaya yayılmış 3 bin 500 restorandan oluşan Little Caesars zincirinde yapılan değerlendirmede Little Caesars Türkiye, "En Hızlı Büyüyen Ülke" ve "En Yüksek Satış Artışı Sağlayan Franchise" ödüllerini aldı. 

Verilen bilgiye göre Little Caesars Türkiye; 2006'da yüzde 18,2 olan büyümesini 2007'de yüzde 77,6'ya taşıdı ve 2006 yılında yüzde 28 olan satış artış oranını, 2007 yılında yüzde 90'a taşıyarak diğer tüm ülkeleri geride bıraktı. Little Caesars Türkiye'ye ödülünü vermek üzere Türkiye'ye gelen Little Caesars Başkan Yardımcısı Michael W. Therrian, yakalanan başarıyı yerinde inceledi. 

Ödülü, restorandaki kuryeden, genel müdürlük personeline kadar tüm Little Caesars Türkiye çalışanları adına aldığını belirten Little Caesars Genel Müdürü Hüseyin Genç, "Yaptığımız çalışmanın doğru ve başarılı olduğu, gerek ortaya çıkan müşteri memnuniyeti, gerekse matematiksel rakamlar açısından ortadaydı. Ancak bizleri mutlu eden, onurlandıran bu ödül, doğru şeyler yaptığımızın somut bir göstergesi olarak başarımızı taçlandırdı. Tüm dünyaya yayılmış 3 bin 500 restorandan oluşan Little Caesars ailesi içinde 'örnek ülke' olmak, Çelebi Gıda olarak, bizi daha da motive etti. Artık daha cesaretle, daha da konsantre bir şekilde önümüzdeki hedeflere yönelerek, geçmişteki başarıları devam ettireceğiz" dedi. 

Michael W. Therrian da konuşmasında, Little Caesars Türkiye'nin yakaladığı başarılara dikkat çekerek, "Bu rakamlar tabii ki yönetim aşamasında gerçekleştirilen başarılı çalışmaların ve restoranlarda sunulan kaliteli hizmetin doğal sonucudur" dedi. 

Geçtiğimiz yıl Little Caesars'ın "ABD dışında ilk" Master Franchise hakkını alan Little Caesars Türkiye'nin, şu an 34 olan restoran sayısının 2008 sonunda 38'e ulaşması hedefleniyor. Ünlü pizza zincirinin 2009 yılı hedefi 65 restoran olurken, 2010 yılında ise 100'ncü restoranı açmayı planlıyor. İki yılda yaklaşık yüzde 200 büyümeyi hedefleyen Little Caesars Türkiye'nin 5 yıllık planı ise; "İstikrarlı bir büyüme ile tüm Türkiye'de optimum bir yaygınlığa ulaşarak, 'pazar lideri' olmak".

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 17:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?