4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Liverpoollu kaleci İstanbul'a geldi

Yeni sezon için yabancı bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasaray, Liverpool'un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles Itandje'yi, İstanbul'a getirip, şartlarını sundu.


Görüşmelerin olumlu geçtiği ancak karar vermek için süre isteyen İtandje'nin İngiltere'ye dönmeden kararını Galatasaray yönetimine bildireceği belirtildi.

Öte yandan Liverpool'un kalecisi Reina'nın yedeği olan Charles Itandje ile ilgili sorulara sabahki antrenmanın ardından cevap veren teknik direktör Michael Skibbe, "Ben özellikle Galatasaray gibi büyük kulüplerde her pozisyon için birçok iyi oyuncu olması gerektiği kanısındayım. Hem Orkun hem de Aykut geçen sene çok iyi performans gösterdiler. Takım için gerçekten çok faydalı oldular. Onların yanında çok iyi bir kalecinin olması bence tüm takımın hayrına olacaktır. Bunun faydasını göreceğiz. Bence bütün pozisyonlarda buna benzer bir uygulama olmalı. İtandje bizim takip ettiğimiz kalecilerden biri. Eğer anlaşma gerçekleşirse önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacaktır" şeklinde cevaplandırdı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 17:40:20
Güncelleme :29 Haziran 2008 Pazar 17:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?