1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

'Lolita' evine döndü

"Lolita" filmiyle yıldızı parlayan ve rol aldığı "Dehşet Gecesi" filminin galasına katılmak üzere Türkiye'ye gelen Dominic Swain, ABD'ye gitti.

Delta Havayolları'nın tarifeli seferiyle ablasıyla birlikte İstanbul'dan New York'a giden Swain, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye'ye gelmeden önce İstanbul hakkında bir fikri olmadığını söyleyen Swain, "İstanbul hakkında tek bildiğim 20 yıl önce annemin burayı ziyaret ettiğinde söylediği şeylerdi. Geldim ve çok güzel bir şehir olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra gelmek isteyeceğim şehirler arasında en üst sıralarda bulunuyor" dedi.

Ünlü yıldız İstanbul'da en çok neyi beğendiğinin sorulması üzerine ise, "Bir tanesini seçmek çok zor ama gece klüplerini ve Kapalıçarşı'yı çok beğendim" diye konuştu. Swain, "Türkiye'nin böyle olduğunu bilseydim mini eteğimi de getirirdim" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise, "Mini eteğimi de getirdim. Dün bütün gün mini etekle gezdim. Siz görmemişsiniz" dedi.

Swain ünlü Rus yazar Vladimir Nabokov'un klasikleşmiş eserinden aynı adla uyarlanan "Lolita" filmindeki rolüyle 17 yaşında yıldızı parlamış, Türk oyuncu Mehmet Günsür ile rol aldığı "Dehşet Gecesi" adlı filmin galası için İstanbul'a gelmişti.
iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2007 Pazartesi 12:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?