6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Lord Of The Dance büyüledi

LORD OF THE DANCE BÜYÜLEDİ

Dünyanın en yüksek gişe hasılatına sahip grubu Michael Flatley's Lord Of The Dance'ın İstanbul'daki gösterisi izlyenleri büyüledi.

Tüm dünyada 67'den fazla ülkede gösterdikleri performansla 100 milyon seyirci tarafından izlenen dünyanın en yüksek gişe hasılatına sahip olan Michael Flatley's Lord Of The Dance grubu, Türkiye'de ilk kez Aktif Medya ve UNILIFE organizasyonu ile İstanbul'da bir gösteri düzenledi. İstanbul Maçka Küçük Çiftlik Parkı'nda gerçekleştirilen gösteriye, büyük bir ilgi oldu. Akşam olmasıyla birlikte gösteri alanını dolduran kalabalık arasında ünlü isimler de vardı. Birçok ödül kazanan gösterinin sahibi ve

yönetmeni 1994 Eurovision Şarkı Yarışması'nda milyonları ekranlara kilitleyen 'Riverdance' gösterisinin koreografı ve baş dansçısı Michael Flatley'in ekibinin dansları katılanları adeta büyüledi.

Lord Of The Dance, 12 ve 13 Haziran tarihlerinde İstanbul Maçka Küçük Çiftlik Parkı'nda 2 gösteri daha yapacak.

LORD OF THE DANCE BÜYÜLEDİ
LORD OF THE DANCE BÜYÜLEDİ
LORD OF THE DANCE BÜYÜLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 10:41:03
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 10:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Malice IP: 85.97.3.xxx Tarih : 14.06.2010 18:34:42

Bunca yıl eşsiz diye dvd den tv den izlediğim, yıllarca Türkiye' ye gelsin diye beklediğim show akıl almaz derecede bir facia idi. Nasıl büyülemişler, kimi büyülemişler? Showda büyüleyen tek şey gösteri sırasında ortalığa yayılan sucuk ve köfte kokusuydu. İkinci sınıf bir playback show, plastik sandalyeler ve ödenen onca para. Aklım almıyor nasıl bu kadar kötü bir organizasyon yapılabilir ve onca insana nasıl bu kadar kötü bir show izlettirilir. Yaşadığım hayal kırıklığı tarif edilemez!!