3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Lösemi hastası Şennur İsrail'e gitti

Yaklaşık 1,5 yıl önce yakalandığı lösemi hastalığına karşı yaşam mücadelesi veren Web tasarımcısı Şennur Yoro'nun yüzünü İsrail'de bulunan yüzde yüz uyumlu donör güldürdü.

THY'nin tarifeli seferiyle kayınvalidesi ile birlikte Tel Aviv'e giden Şennur Yoro, Atatürk Havalimanı'nda sevenleri tarafından uğurlandı. İstanbul Tıp Fakültesi'ndeki İlik Bankası'ndan sonuç alamayınca İsrail'de bulunan Hadasa Üniversitesi Hastanesi'ne başvuran Şennur Yoro, hastaneden gelen 'yüzde yüz uyumlu donör bulundu' haberiyle sevindi.

Ameliyatı gerçekleştirmek için kendisinden 110 bin Euro istenen Yoro, başlatılan kampanya sonucu Türk halkının da desteğiyle parayı toparlayarak, umut yolculuğuna çıktı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde ailesi ve sevenleri tarafından uğurlanan Yoro, çok büyük bir kampanya yürütüldüğünü tüm sevenlerinin desteğiyle bu hastalığı yeneceğini belertti.

Yoro, "Çok büyük bir kampanyayla herkesin desteğiyle İsrail'e gidiyorum. Destek verenlere çok teşekkür ediyorum. Tedavi olup geleceğim inşallah. Kudüs'te bulunan Hadasa Hastanesi'nde yapılacak tedavi. Tedavimin 3 ile 6 ay süreceğini söylediler. Her şey yolunda giderse İnşallah daha erken de dönebiliriz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 15:04:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?