4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Love Bar'ın sahibine evde infaz!

Şişli'de bar işletmeciliği yapan 24 yaşındaki Engin Temel sabah başından vurularak öldürüldü.

Şişli 19 Mayıs Caddesi Dr. M. Hüsnü İsmet Öztürk Sokak üzerindeki 14 numaralı Çelik Apartmanı'nın girişinde dün sabah saat 08.00 sıralarında silahla bir el ateş edildi.

Silah sesini duyarak dışarı çıkan apartman kapıcısı, bir süre önce binaya taşınan 24 yaşındaki Engin Temel'i yerde kanlar içinde buldu.

Kapıcı ağır yaralı bulduğu Engin Temel için hemen ambulans çağırdı ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Engin Temel'in öldüğünü tespit etti.

BAR İŞLETMECİLİĞİ YAPIYORDU

Engin Temel'in kafasından vurularak öldürüldüğü tespit edilirken, olayı duyan arkadaşları Temel'in evine koştu. Şişli Elmadağ Cumhuriyet Caddesi Fransız Hastanesi Sokak 1/A adresinde bulunan eşcinsel barı olan Love Bar'ın işletmeciliğini yapan Engin Temel'in, neden ve kim tarafından öldürüldüğü polisin yapacağı incelemeler ışığında ortaya çıkacak.

Engin Temel'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

RÜYA GÜZELİ'NİN SEVGİLİSİYDİ

24 yaşındaki Engin Temel'in bu yılın başında trafik kazasında ölen "Miss Dream Of The World" birincisi Hazal Müezzinoğlu'nun sevgilisi olduğu öğrenildi. Temel, Hazal Müezzinoğlu'nun cenazesinde de onu ve yakınlarını yalnız bırakmamış, kazaya neden olmakla suçlanan polis kuzeninin yargılandığı davaları da izlemişti ve bu sırada kameralar tarafından defalarca görüntülenmişti. 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 10:30:21
Güncelleme :9 Aralık 2008 Salı 16:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?