3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

LPG'li taksi alev topuna döndü

Kadıköy'de D-100 karayolu üzerinde maddi hasarlı kaza nedeniyle duran taksiye arkadan hızla gelen bir otomobil çarptı. LPG'li ticari taksi çarpmanın etkisiyle alev topuna dönerken yangın taksinin çarptığı araca da sıçradı. Alev alev yanan taksi olay sonrası hurda yığınına dönerken kazada 2 kişi de yaralandı.

Sahrayıcedit mevkiinde Zülfikar İlhan 34 TBK 45 plakalı taksi Uğur Çekiç'in kullandığı 34 Z 3903 plakalı araca arkadan çarptı. Maddi hasarlı kaza nedeniyle duran taksiye, 34 UCR 19 plakalı Hyundai marka otomobiliyle Hüseyin Ferhat Öztürk arkadan çarptı. LPG'li olan taksi, çarpmanın etkisiyle alev aldı.

Patlamalarla birlikte alev topuna dönen taksideki yangın kazaya karışan Uğur Çekiç'in otomobiline de sıçradı. Yangına LPG nedeniyle itfaiye gelinceye kadar müdahale edilemedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından yanan araçlar söndürülürken taksiden geriye enkaz yığını kaldı. Kazada hafif şekilde yaralanan Uğur Çekiç yoldan geçen bir otomobile binerek PTT Hastanesi'ne götürülürken Hyundai otomobilde kafasını ön cama çarparak yaralanan Celal Batmaz ise olay yerine gelen başka bir ambulansla Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Yaklaşık 1 buçuk saat kapalı kalan yol, otomobillerin çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.

hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 08:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?