3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Lüks araçtan kalaşnikof çıktı

Ümraniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize ekipler, yaptıkları şok uygulamada, durumundan şüphelendikleri bir aracın içinde arama yaptı. Aracın zula tabir edilen kısmında bulunan ise polisleri hayrete düşürdü. İçinde 2 kişinin bulunduğu araçtan Rus yapımı Kalaşnikof marka uzun namlulu silah çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 18.30 sıralarında Ümraniye'de meydana geldi. Haldun Alagaş Spor Tesisleri'nin arkasında şok uygulama yapan Yunus ekipleri, durumunda şüphelendikleri 34 AK 1004 plakalı Nissan marka cipi durdurdu. Dursun Akgün (43) ve Ahmet Akgün (27) isimli şahısları araçtan indirdikten sonra detaylı bir arama yapan ekipler, aracın zula olarak tabir edilen gizli bölmesinde Rus yapımı Kalaşnikof marka uzun namlulu silah ele geçirdi.

Bir otobüs durağında kahyalık yaptığı öğrenilen Dursun Akgün ile uyuşturucudan sabıkası bulunan ve müteahhit olduğu açıklanan Ahmet Akgün, polis tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan içinde 27 adet merminin bulunduğu belirtilen silaha polis el koyarken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 09:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?