30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Lüks sitede cinayet

Ataşehir'de bir bankanın genel müdürlüğünde çalışan Nalan Sezer (42), misafirliğe gittiği arkadaşı N.Ç. tarafından boğularak öldürüldü.

Sezer'in cesedi, N.Ç'nin eve gelen eşi tarafından bulundu. N.Ç. ise bir çay bahçesinde yakalandı Olay İstanbul Ataşehir'in lüks ve yüksek güvenlikli sitelerinden birinde meydana geldi. Büyük bir firmanın Kurumsal Hizmetler eski Genel Müdürü N, Ç.'nin kızı evine gittiğinde inanılmaz bir manzara ile karşılaştı. Talihsiz kız evlerinin yatak odasında başına poşet geçirilmiş bir ceset görerek babasına haber verdi. Baba, zaman kaybetmeden polisi aradı.

Olay yerine gelen cinayet masası ekipleri, bir bankanın Bilgi İşlem Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen 43 yaşındaki Nalan Sezer'in başına geçirilen poşetle boğularak öldürüldüğünü belirledi. Olay yerinde incelemelerini sürdüren polis, ağzında eterli bez bulunan ve cumartesi günü öldürüldüğü anlaşılan kadının vücudunda kesici alet izine rastlamadı. Polis, N.Ç.'ye telefonla ulaşarak, teslim olmasını istedi. N.Ç.'de polise Moda'da bulunduğu çay bahçesinin adresini vererek teslim oldu. N.Ç. ifadesinde, Nalan Sezer'den borç para istediğini ve aralarında çıkan tartışma sonrası Sezer'i eterle bayıltıp başına poşet geçirerek boğduğunu söylediği belirtildi. N. Ç., sorgusunda "Aramızda alacak-verecek meselesi vardı. Tartıştık, ben öldürdüm" dedi.

 

 

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 11:09:25
Güncelleme :25 Ağustos 2009 Salı 11:15:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?