30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Lütfü Kırdar'da Adanalılar Gecesi

Adana Kültür Ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Adanalılar Gecesi'ne siyaset, spor ve magazin dünyasından yaklaşık bin davetli katıldı.

İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Sarayı'nda düzenlenen gecede Adana Valisi İlhan Atış, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli futbolcu Hasan Şaş, televizyon programcısı Acun Ilıcalı, müzisyen Ferdi Tayfur, "Adanalı" dizisinde yer alan oyuncaların da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim yer aldı.

Kokteylle başlayan gecede kısa bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Adanalıları birarada görmekten çok mutlu olduğunu belirtti. Durak, sanat, spor ve iş dünyasındaki Adanalı kişilerin çok başarılı olduklarını ve başarılarının devam edeceğini belirtti.

Adana Valisi İlhan Atış ise, geceyi düzenleyenlere teşekkür ederek, Adanalıları birleştirmek adına düzenlenen gecede yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Gecede sağlık sorunları nedeniyle yer alamayan yazar Yaşar Kemal ile birlikte Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve müzisyen Suna Kan'a Adana Onursal Ödülü verildi.

Gecede yer almayan Yaşar Kemal'e verilen ödülü Kemal'in yakın dostlarından Arif Keskiner aldı. Ödül aldıktan sonra kısa bir teşekkür konuşması yapan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, birçok ödül aldığını ancak kendisine verilen onursal ödülün en değerlisi olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 10:45:57
Güncelleme :18 Ocak 2009 Pazar 10:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?