3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Maçka Palas 7 Kasım'da açılıyor

İstanbul'un önemli simgelerinden biri olan ve birçok önemli simaya ev sahipliği yapan Maçka Palas, Park Hyatt Istanbul, "Maçka Palas" adı ile 7 Kasım 2008 itibariyle yeni misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 

Maçka Palas'ın tanıtımı amacıyla bugün Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, Hyatt International (EAME) Başkan Yardımcısı Frank Lavey ve Park Hyatt Istanbul - Maçka Palas Genel Müdürü Tashi Takang'ın katılımı ile bir basın toplantısı gerçekleştirildi. 

Doğuş Turizm Grubu olarak Maçka Palas'ı yeni yüzüyle günümüzle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, Park Hyatt Istanbul - Maçka Palas'ın İstanbul'a yepyeni bir heyecan getireceğine inandıklarını belirtti. 

Şehrin en seçkin alışveriş ve yerleşim merkezlerinden Nişantaşı'nda; mimari dokusu, yaratıcı iç dekorasyonu, özenle tasarlanmış odaları ve seçkin lezzetler sunan mekanları ile farklılık yaratacaklarını söyleyen Park Hyatt Istanbul - Maçka Palas Genel Müdürü Tashi Takang, "Park Hyatt otelleri, Hyatt zincirindeki markalar arasında, üstün bir servis anlayışı, kişiye özel servis anlayışıyla tanınıyor. Park Hyatt İstanbul -Maçka Palas olarak Park Hyatt markasının Avrupa'daki yatırımlarını, bir adım daha ileri taşıyacağız" dedi. 

Maçka Palas'ın, iç dekorasyonu New York'un tanınmış firmalarından Gerner Kronick+Valcarcel Architects'den Randy Gerner tarafından gerçekleştirildi. Otel genelinde yedi "Park Suit", bir "Executive Süit", bir "Diplomatik Süit" ve bir "Kral Dairesi" dahil olmak üzere toplam 90 oda yer alıyor. Büyüklükleri 50-250 metrekare arasında değişen ve Ara Güler imzalı eski İstanbul resimlerinin yer aldığı odalarının tümünde, geniş bantlı hızlı internet erişimi, telesekreterli dijital telefonlar, Plazma ekran televizyonlar, DVD player ve ipod dock istasyonları gibi yüksek teknoloji ürünleri yer alıyor. İş amaçlı seyahat eden misafirlerin ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış ergonomik çalışma alanlarıyla da farklılık gösteren odalarda, standart boyuttaki dizüstü bilgisayarları da içerebilecek ebatta elektronik kasalar ve ücretsiz çay/kahve ikramı gibi her türlü konfor misafirlere sunuluyor. Ayrıca üst düzey mini toplantılar ve çok özel organizasyonlarda kullanılmak üzere tasarlanmış iki toplantı salonu da bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?