20
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Mahsun Kırmızıgül'e vergi şoku!

Sevgilisi Bade İşçil ile tatil için Mısır’a giden ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’ün Türkiye’ye dönüşünde, polis tarafından pasaportuna el konuldu. Yurda giriş için geldiği pasaport bankosunda maliyeye olan vergi borcu nedeniyle tahditi çıkan ünlü şarkıcı, bu duruma bir hayli şaşırdı.

Gazatecilerin tahditle ilgili ısrarlı sorularını cevap vermek istemeyen Kırmızıgül, hakkında çıkan evleneceği yönünde söylentilerle ilgili olarak da açıklamada bulunmadı.

Beraberinde sevgilisi Bade İşçil ile Mısır Hava Yolları’na ait tarifeli bir uçakla saat 1730’da Kahire’den İstanbul’a gelen ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, yurda giriş işlemi yaptırmak için bulunduğu Atatürk Havalimanı pasaport kontrollerinde vergi borcu şoku yaşadı. Pasaport işleminde vergi borcu nedeniyle tahditi belirlenen ünlü şarkıcının pasaparotuna polis el koydu.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki Pasaport Büro Amirliği’nde kısa bir süre bekletilen

Kırmızıgül, konuyla ilgili olarak polis tarafından bilgilendirildi. Polis tarafından pasaportuna el konularak serbest bırakılan ünlü şarkıcı, kendisini görüntülemek için bekleyen gazetecilerin tahditle ilgili sorularını cevapsız bırakmayı tercih etti.
Gazetecilere iyi bir tatil geçirdiğini söylemekle yetinen Kırmızıgül, hakkında çıkan evleneceği yönünde söylentilerle ilgili de konuşmak istemedi.

Vergi borcunu maliyeye ödedikten sonra pasaportunu alacak olan Kırmızıgül, daha sonra, sevgilisi Bade İşçil ile birlikte Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 20:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?