30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Maltepe'de baltalı vahşet!

Maltepe'de bir kadın evinde boğazı baltayla kesilmiş halde bulundu. Annesini kanlar içinde bulan lise öğrencisi kızın haber vermesi ile ortaya çıkan cinayetin, kadının boşanmak üzere olduğu eşi tarafından işlendiği iddia edildi.

Maltepe Aydınevler Mahallesi Sanayi Caddesi Preveze Sokak 12 numarada bulunan Zafer Apartmanı'nda gece saat 01.00 sıralarında yaşanan olay tüyler ürpertti. Gece yatağından kalkan lise öğrencisi Çağla S. banyoya gittiğinde annesini kanlar içinde buldu. Çığlık atan genç kız, üniversite öğrencisi ağabeyi Serdar S.'yi uyandırdı. Bağrışmalar üzerine komşuları da eve geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, Gülseren S.'nin boynunun baltayla kesildiği belirlendi. Hayatını kaybettiği tespit edilen kadının elinde de kesik olduğu tespit edildi. Olayı haber alan Gülseren S.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ve komşuları acılı aileyi güçlükle sakinleştirdi.

İki çocuk sahibi Gülseren S. (45) ile Özdemir S. çiftinin, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasına geldikleri ve bugünde boşanma davalarının olduğu iddia edildi. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulunurken, cinayet büro dedektifleri de karısını baltayla öldürdüğü, ardından eşinin kimliği ile cep telefonu ve çantasını alarak kayıplara karıştığı iddia edilen koca hakkında çalışma başlattı. Zanlı kocanın mermer işiyle uğraştığı, öldürülen Gülseren S.'nin de bir çocuk yuvasında yöneticilik yaptığı öğrenildi.

Ölüdürülen kadının cesedi, incelemelerin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 09:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?