7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Maltepe'de bombalı soygun paniği

BANKA ŞUBESİNDE HAREKETLİ DAKİKALAR

Bir bankanın Maltepe-Kartal Şubesi'ne gelerek, "Üzerimde bomba var" diyen soyguncu, paniğe neden oldu. Şube kısa sürede boşaltılırken, bomba süsü verdiği paketin içinde kitap olduğu anlaşılan soyguncu, kaçmak istediği sırada yakalandı.

Alınan bilgiye göre; müşteri kılığında bir bankanın Maltepe-Kartal Şubesi'ne gelen A.A, üzerinde paketlenmiş halde bomba bulunduğunu belirterek, şubenin kısa sürede boşaltılmasını istedi. Şahsın bağırması üzerine müşteriler ve bazı banka çalışanları panik halinde dışarıya çıktı.

Şahsın üzerinde bomba olduğuna inanmayan güvenlik görevlisi ve bazı çalışanlar ise para isteyen soyguncuyu oyalamaya çalışırken, bir yandan da polise haber verdi.

Bu sırada para için beklemekten sıkılan şahıs, bir anda kapıya yönelerek kaçmaya başladı. Güvenlik görevlisi ve bazı çalışanlar da şahsın peşine düştü. Yaşanan kovalamaca, karşı yönden gelen polis ekiplerinin şahsı yakalamasıyla sona erdi. Üzerindeki paketin içinde kitap olduğu anlaşılan A.A, ellerinin kelepçelenmesinin ardından ifadesi alınmak üzere Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Görgü şahitleri, müşteri kılığındaki şahsın bir anda "Üzerimde bomba var" diye bağırdığını belirterek, "Hepimiz panik halinde kaçtık. Şahıs paraları istemiş fakat sonra o da kaçmaya başlamış. Polis ekipleri yakalamışlar" diye konuştu.

BANKA ŞUBESİNDE HAREKETLİ DAKİKALAR
BANKA ŞUBESİNDE HAREKETLİ DAKİKALAR
BANKA ŞUBESİNDE HAREKETLİ DAKİKALAR
BANKA ŞUBESİNDE HAREKETLİ DAKİKALAR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 16:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?