30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Maltepe'de can alan kaza

Maltepe'de 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kaza, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, D-100 Karayolu Maltepe mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Deniz Çelik yönetimindeki 34 YN 0484 plakalı araç, kontrolden çıkınca, yol kenarındaki benzinlikte park halinde bulunan bir araca çarptı. Benzinlikte bulunan güvenlik kamerası tarafından görüntülenen kazada, araç içerisinde bulunan Recep Alpyürür isimli genç olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü Deniz Çelik hafif, araç içerisinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen genç bir kız ile bir erkek de ağır şekilde yaralandı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan genç sürücü, basın mensuplarının sorularını da yanıtsız bıraktı. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Benzin istasyonunda çalışan bir görgü tanığı ise, "Kaza yapan araç hızlı bir şekilde geliyordu. Birden kontrolünü kaybederek benzinlikteki araca çarptı" dedi.
Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunurken, Recep Alpyürür'ün cesedi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 18:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aliye BAYRAMO IP: 88.246.254.xxx Tarih : 25.06.2009 17:47:49

acı kaybımız recep abiye Allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum. bu kazaya sebep olan kişilerin sonuna kadar cezalandırılmasını istiyorum.Recep abinin 3 kız çocuğu var. en büyüğü 18, ortancası 14,küçük olan ise 4 yaşında.hiç bir gelirleri yok.Eşi ise ev hanımı bu çocukların geleceğine katkıda bulunmak adına tanıyan herkesin bu konuda duyarlı olmaını rica ediyorum. Hepimizin başı sağolsun.