4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Maltepe'de çifte infaz!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde aksiyon filmlerini aratmayacak bir çitfe infaz olayı yaşandı.

Maltepe'de oto galerisi sahibi Mahmut ve Recep Demirel'i iki ayrı otomobille kovalayan kimliği belirsiz kişiler, iki kardeşi evlerinin sokağında sıkıştırdı. Çapraz ateşe tutulan kardeşlerden iki çocuk babası Mahmut Demirel olay yerinde, yeni evli Recep Demirel ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Dört kişi oldukları söylenen saldırganlar kaçarken, olay yerinde 50'den fazla boş kovan bulundu.

TAKİP EDİP KURŞUN YAĞDIRDILAR! 

İddialara göre, Mahmut (32) ve Recep Demirel'in (26) satın aldığı bir otomobil hacizli çıktığı için polis tarafından bağlandı.

İki kardeş otomobili aldıkları kişiden ödedikleri parayı geri istedi. Ancak para yerine aldıkları çekin de karşılığı çıkmadı. Bunun üzerine iki taraf arasında başlayan tartışma birbirlerini ölümle tehdit etmeye kadar vardı. Saat 23.30 sıralarında sahibi oldukları Atatürk Caddesi'ndeki Elif Oto Galerisi'nden çıkan iki kardeşin 55 SF 225 plakalı cipi, plakası alınamayan koyu renkli cip ve BMW otomobil tarafından takip edildi. Takip sırasında arkalarından ateş açılan Mahmut ve Recep Demirel'in bulunduğu cip, evlerinin bulunduğu Ahmet Taner Kışlalı Caddesi Orkide Sokak'ta kaza yaptı. Saldırganlar, cipten inerek kaçmaya çalışan iki kardeşin üzerine kurşun yağdırdı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çapraz ateşe tutulan kardeşlerden Mahmut Demirel olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Recep Demirel ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Recep Demirel de yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti. Silah seslerini duyarak sokağa fırlayan yakınları, iki kardeşi kanlar içerisinde yerde yatarken görünce sinir krizi geçirdi. Olay anında Mahmut Demirel'in öldüğünü öğrenen yakınlarından bazıları baygınlık geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis kaçan saldırganları arıyor.

...
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 10:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?