30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Maltepe'de hırsız dehşeti

Maltepe'de hırsız, evine girerek altınlarını aldığı 45 yaşındaki kadını bıçaklayarak öldürdü. Bayram arefesine denk gelen talihsiz olay, kadının yakınlarını acıya boğdu.

Olay, Girne Mahallesi Filiz Çıkmazı Sokak numara 13'deki müstakil bir evde meydana geldi. İddiaya göre, eve gelen kimliği belirsiz bir kişi, evde yalnız bulunan Zehra Taş'tan (45) bilezik ve ziynet eşyalarını istedi. Kendisine direnen Taş'ı önce bilekleri, sonra vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayan saldırgan, altınları alarak kaçtı. Taş olay yerinde hayatını kaybederken, komşularının ihbarı üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi.

Kadının öldüğünün belirlenmesi üzerine olay yeri inceleme ekipleri eve gelerek, incelemelerde bulundu. Saldırganın yakalanması için çevrede soruşturma başlatılırken, olay yerinde yapılan incelemeler tamamlandı. Taş'ın cenazesi, yapılan savcılık incelemesinin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sırasında Zehra Taş'ın eşi Ali Taş'ın kurbanlık hayvan pazarında satış yaptığı öğrenildi. Taş'ın biri askerde 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

Ölen kadının komşuları, bir şüphelinin çevrede dolaştığını ve bazı kişilere halen askerde olan Zehra Taş'ın oğlunun ismini vererek evini sorduğunu iddia ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 23:20:03
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 23:42:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?