2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Maltepe'de kaza:8 yaralı

Maltepe'de aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden aracın sürücüsü önce kendi şeridindeki araca ardından yolun karşısına geçerek 2 araca daha çarptı. Trafiğin kilitlendiğini fark edemeyen başka bir otomobil sürücüsü, içinde bir bebeğin olduğu bir otomobile çarptı. Kazalarda 8 kişi yaralandı. 

Gece saat 01:00 sıralarında Ankara istikameti Maltepe yakınlarında BMW marka 34 GBZ 34 plakalı otomobiliyle aşırı hız yaptığı iddia edilen Tuba Göçeoğlu bir anda aracının hakimiyetini kaybetti. Göçeoğlu, önce aynı istikamete giden bir araca çarptı, çarpmanın etkisiyle BMW marka otomobil takla atarak yolun karşı istikametine geçip burada seyir halindeki bir araca şiddetli bir şekilde çarparak durabildi. 3 aracın kaza yapmasıyla sonuçlanan kazada 6 kişi yaralanarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle trafik bir anda kilitlendi. Bu sırada trafiğin durduğunun farkına varmayan bir otomobil içinde bir bebeğin bulunduğu başka bir otomobile çarptı. Kazada 4 araçta maddi hasar meydana gelirken, araçların durduğunu fark edemeyen ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü ve yanındaki vatandaş hafif yaralandı. Araç içinde bulunan vatandaş "Bebeğim ile araç içinde sinyalimizi yakmış beklediğimiz sırada bir araç bize arkadan çarptı. Allah'tan bize bir şey olmadı" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2006 Pazar 10:46:51
Güncelleme :24 Aralık 2006 Pazar 10:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?