3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Maltepe'de şaşırtan hırsızlık

Maltepe'de bir iş merkezinin içindeki dükkanların neredeyse tamamını soyan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. İlk olarak girdiği nalbur dükkanından inşaat malzemesi çalan hırsız, sonrasında ise başka dükkanlardan yorgan ve oyuncak bebek çaldı.

İstanbul Maltepe'deki bir iş merkezinde yaşanan ilginç hırsızlık olayı herkesi şaşırttı. İş merkezindeki dükkan sahiplerinin ayrılmasını ardından harekete geçen hırsı, önce nalbur dükkanına girip buradan matkap ve bazı inşaat malzemesi çaldı. Ardından bir yorgancıya girerek buradan da çarşaf ve saten bezleri çalan hırsızın üçüncü adresi ise bebek giysisi satan başka bir dükkan oldu. Soğukkanlı hırsız buradan da herkesi şaşırtacak şekilde birkaç bebek giysisi ile oyuncak bebek çaldı. İş merkezindeki
dükkanların neredeyse tamamını soyan hırsız iş merkezinin güvenlik kamerası tarafından elindeki poşetlerle saniye saniye görüntülendi.

Hırsızın ilk adresi olan nalbur dükkanının sahibi İsa Gül, hırsızın dükkandan matkap ve benzeri inşaat malzemesi çaldığını belirterek, "Başka dükkanlardan da malzeme çalmış. Böyle hırsızlık mı olur" diyerek tepkisini gülümseyerek dile getirdi.

Hırsızın soyduğu yorgancının sahibi Meryem Karakaş ise diğer esnaflar gibi duruma gülerek tepki gösterirken, "İnsana gülerler. Yorgancıya girilip çarşaf ya da bez çalınır mı? Dükkanımdan bez ve çarşaf çalmış" dedi.

Alışılmış hırsızlardan farklı bir şekilde hareket eden ve çaldığı malzemelerle iş merkezindeki esnafları bile şaşırtan hırsızın güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkılarak yakalanması için soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 15:47:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?