2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Maltepe'de trafik kazası: 1 ölü

Maltepe'de alkollü ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen araç sürücüsü kaza yaptı. Aracın içinden yola fırlayan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay 03.00 sıralarında Maltepe D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Maltepe Sahil Yolu üzerinde bulunan ve sahibi olduğu çay bahçesinden yanında bir arkadaşı ile 02.00 sıralarında çıkan Ayhan Gül, arkadaşını eve bıraktıktan sonra eve gitmek üzere yola çıktı. Maltepe Köprüsü'nü yaklaşık 100 metre geçtikten sonra Gül bir anda aracının hakimiyetini kaybetti. 

Önce bir direğe çarpan araç, daha sonra taklalar atmaya başladı. Bu sırada sürücü Gül, araç içinden yola fırladı. Kullanılmaz hale gelen aracın içinden fırlayan sürücü, olay yerinden geçmekte olan bir ambulans ile Kartal Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Gül, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. 

Görgü tanıkları aracın çok hızlı olduğu ve sürücünün aracının içinden fırladığı söylendi. Olay yerine gelen polis ekiplerin araç içinde yaptıkları arama sonunda aracın arka koltuğunda bir çanta içinde Gül'ün sahibi olduğu çay bahçesinin birkaç günlük hasılatı olan yaklaşık 15 bin YTL para bulunduğu belirlendi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 10:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?