1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Maltepe'de trafik kazası 10 yaralı

D-00 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. Kazada 10 kişi hafif şekilde yaralandı.

Takla atarak devrilen kamyon içinde bulunan ve sürücü kabinine sıkışan şahıs, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat sonra kurtarılabildi.


Edinilen bilgiye göre D-100 Karayolu Maltepe Küçükyalı mevkii üzerinde saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.. Ankara istikametinde yaşanan kazada, Ali Erahmet'in kullandığı 34 FB 9121 plakalı aracı, plakası alınamayan bir ticari taksi sıkıştırdı. Erahmet kendisini sıkıştıran taksiden kaçmak için yolun sol tarafına kaçtı. Bu sırada arkadan gelmekte olan ve bu durumu fark edemeyen Mustafa Kaplan'ın kullandığı 34 VEH 37 plakalı sebze yüklü kamyon zor durumda kaldı. Kaplan, kaza yapmamak için manevra yaptı ancak bu kez de arkadan gelmekte olan ve içinde 3'ü çocuk 7 kişinin bulunduğu 34 UR 9432 plakalı aracın önüne geçti. Meydana gelen bu karmaşa sonrasında Erahmet'in kullandığı araca kamyon, kamyona ise en arkadan gelen içinde 7 kişinin bulunduğu minibüs çarptı.

 Kaza sonrasında bariyerleri aşan kamyonet ve minibüs taklalar atarak şarampole yuvarlandı.


Görgü tanıkları minibüs içinde bulunan aynı aileden Dursun, Necmiye, Ümmühan ve Ramazan Karakaya ile 3 çocuğu takla atan araçtan çıkardı. Sebze yüklü olan kamyonda bulunan Bilal Kaplan da yaralı olarak sıkıştığı yerden kurtarıldı, ancak kamyon sürücüsü Mustafa Kaplan takla atan aracın altında kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Kaplan'ı yaklaşık 2 saat süren ve olay yerine çağrılan destek ekipler sayesinde sıkıştığı yerden çıkarabildi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 07:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?