4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Mankenler atık pil kutusu dağıttı

Ünlü mankenler Tülin Şahin ve Ece Gürsel, "Gelecek İçin Geri Getirin" sloganıyla başlatılan atık pil toplama kampanyasına destek vermek için İstiklal Caddesi'ndeki mağazalara atık pil kutusu dağıttı.

Tülin Şahin ve Ece Gürsel, Türkiye'de taşınabilir pil sektörünü geliştirmek ve ekolojik dengenin bozulmasını önlemek için Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği'nin (TAP) "Gelecek İçin Geri Getirin" sloganıyla başlattığı bilinçlendirme kampanyası kapsamında konsept mağazalara, atık pil kutusu hediye etti.

Galatasaray Lisesi önünde başlayan etkinlikte ünlü mankenler Tülin Şahin ile Ece Gürsel, mağazaları tek tek dolaştı. Öğrencilerin de katıldıkları etkinlik İstiklal Caddesi bitiminde son buldu.

Manken Tülin Şahin, etkinliğin sonunda yaptığı açıklamada "İstiklal Caddesi'nde geri dönüşümlü atık pik kutuları dağıttık. Mağazalara girdik ve kutu dağıttık. Mağazaya gelen müşteriler bunları görecek ve akıllarında kalacak. Ben yurt dışında okurken bizlere bunu küçük yaşta öğretiyorlardır. Burada da okul çağında öğretmek lazım. Çevreciler olarak bunlara duyarlı olmalıyız" dedi.

Ece Gürsel ise herkesin bilinçli şekilde doğaya sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Herkes geri dönüşüm kutularını kullanmalı. Çevremize sahip çıkalım" dedi.
Basın mensuplarının kaset çıkartacağı yönündeki iddiaları sorması üzerine ise ünlü manken Ece Gürsel, kaset çıkartacağını doğrulayarak, tarzının rap olacağını açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 18:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?