1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Markette uyuşturucu satışı

İstanbul'da Bahçelievler'de bir lise yakınındaki markette uyuşturucu sattıkları öne sürülen kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi gözlem altına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kocasinan Mahallesi'ndeki bir lise yakınında bulunan markette uyuşturucu satıldığı yönündeki bilgiler doğrultusunda çalışma başlatıldı.

Soruşturma çerçevesinde mahkemeden alınan karar ile marketteki uyuşturucu alışverişi, gizli kamera ve muhbir kullanılarak delillendirilmeye çalışılarak iş yeri sahibi Gürgin A. gözaltına alındı.

Markette yapılan aramada 22 adet uyuşturucu hap, satışa hazır 3 paket halinde uyuşturucu madde ile bir miktar esrar ele geçirildi.

Şüpheli ile bağlantı içerisinde oldukları öne sürülen İhsan K, Erdal G, Ziya Y. ile ve kardeşi Ferdi Y'de de gözaltına alındı.

TERÖR ÖRGÜTÜ BAĞLANTISI

Bu kişilerin üzerlerinde ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda, 2 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 3 deste halinde sahte 100 ve 50 YTL'lik banknot, Abdullah Öcalan ve terör örgütü PKK/Kongra-Gel ile ilgili 120 adet yasa dışı kitap ve dergi ele geçirildi.

Gürgin A'nın, terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle daha önce de gözlem altına alındığı bildirildi.
A.A
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2007 Cuma 17:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?