4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Masaj salonunda fuhuş

Beşiktaş Levent Çarşıarkası Sokak'ta bulunan bir masaj salonuna baskın yapan polis ekipleri, fuhuş yapıldığı iddiasıyla masaj salonunun sahibinin de aralarında bulunduğu 5 kadın ile salona gelen 2 erkek müşteriyi gözaltına aldı.


Masaj salonuna müşteri kılığında giren Beşiktaş Asayiş Büro ekipleri, 80 YTL karşılığında masaj salonundaki kadınların fuhuş yaptıklarını tespit etti. Müşteri kılığındaki polislerin ekiplere haber vermesi üzerine masaj salonuna operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon sonucunda masaj salonunun sahibinin de aralarında bulunduğu 5 kadın fuhuş yapma ve yaptırma iddiasıyla gözaltına alındı. Masaj salonu çalışanlarının olası polis baskınlarına karşın salonun giriş kapısına güvenlik kamerası koymaları ise dikkat çekti.


Gözaltına alınan 5 kadın ile 2 erkek müşteri ifadeleri alınmak üzere Levent Polis Merkezi'ne götürüldü. Masaj salonu çıkışında yüzlerini gizleyen şüpheliler, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Öte yandan masaj salonundan çıkarılan erkek şüphelilerden biri, basın mensuplarına tepki göstererek, "Beni çekmeyin, ben evliyim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 03:37:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?